Drs. A.R Koch

small Richard

Na zijn specialisatie tot plastisch chirurg in het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam, is Koch sinds 1988 werkzaam als plastisch chirurg in het HagaZiekenhuis waarin de hand- en polschirurgie vanaf het begin van zijn werkzaamheden een centrale rol hebben gespeeld. Sinds 2006 houdt hij zich uitsluitend met hand- en polschirurgie bezig.Koch verbleef in 1990 enige tijd in Boston om zich te verdiepen in reumachirurgie voor hand en pols. Hij was medeoprichter en ruim tien jaar voorzitter van de nationale werkgroep voor polschirurgie: Amici Carpi en organiseerde meerdere internationale workshops over de pols.

Naast complexe volwassenen hand- en polsproblematiek is Koch ook gespecialiseerd in aangeboren en traumatische handaandoeningen bij kinderen.

Koch is sinds 1996 geregistreerd als European Board Certified Hand Surgeon, lid van de Nederlandse Vereniging voor Handchirurgie en de Nederlandse vereniging voor Plastische, Reconstructieve en Handchirurgie en publiceerde meerdere malen over nieuwe inzichten en technieken in de polschirurgie.